Lang weekend arrangement bij LUDIEK

Geniet van een ontspannen verblijf in een sfeervolle omgeving waar gastvrijheid centraal staat. Begin je zondag met een warm welkom en geniet van onze ‘Ludiek deelt op zondag’ diner om de toon te zetten voor een heerlijke tijd. Op maandag verwennen we je met een verrukkelijk driegangendiner, zorgvuldig bereid door onze chef-kok en team met lokale ingrediënten. Na een goede nachtrust in onze comfortabele kamers, wacht je op beide ochtenden een uitgebreid ontbijt met een ruime keuze aan verse producten om je dag goed te beginnen. Of je nu komt om te ontspannen, om de omgeving te verkennen, of gewoon even weg te zijn van de dagelijkse sleur, ons arrangement biedt voor ieder wat wils.

Het arrangement bevat 3 dagen / 2 nachten:

  • Op de zondagavond serveren wij uitsluitend ‘Ludiek deelt op zondag’ een 3-gangen verrassingsdiner, bij elke gang een proeverij van allerlei gerechten van onze kaart. Samen proeven van gerechten die in het midden van de tafel staan.
  • De tweede avond word je verrast met ons 3 gangen verrassingsmenu.
    Onze Nederlandse keuken met pure verse ingrediënten wordt beïnvloed door de smaken van Azië en de Mediterranen. Je wordt verrast door onze keukenteam.
  • Geniet na afloop van een verblijf in een van onze moderne kamers met Auping-bedden, regendouche, gezellig zitje, Rituals badproducten, Nespresso, waterkoker en airconditioning.
  • Geniet ’s ochtends van een uitgebreid vers ontbijt dat aan tafel wordt geserveerd.
Kosten op basis van 2 personen op een tweepersoonskamer 
(exclusief toeristenbelasting):
350 euro
LET OP:
Dit arrangement is uitsluitend geldig op zondag t/m dinsdag in de periode van september t/m december m.u.v. herfstvakantie.